Palvelut

Missio ja arvot

Missiomme on auttaa asiakkaitamme heidän toiminnalleen kriittisissä rekrytoinneissa. Tärkeimmät mittarit tässä tehtävässä ovat onnistuneet rekrytointiprojektit ja tyytyväiset asiakkaat.

Missio, visio ja yrityksen arvot

Ihminen

Meille asiakkaan ja hakijan luottamus ovat yhtä tärkeitä. Olemme onnistuneet, kun rekryntointiprojektin päätteeksi kaikki osapuolet tietävät, mitä tapahtui ja miksi.

Laatu

Rekrytointiprosessin jokainen eri vaihe on määritelty ja avattu yksityiskohtaisesti. Siten pystymme lupaamaan palvelumme laadun kaikissa vaiheissa sekä takaamaan hyvän asiakas- ja hakijakokemuksen.

Rohkeus

Laitamme itsemme likoon jokaisessa projektissa saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pidämme toimintatapamme ja näkemyksemme tuoreina ja innovatiivisina.

Läpinäkyvyys

Hinnoittelumme on avoin – tiedät tarkalleen mistä maksat. Raportoimme selkeästi. Asiakkaamme näkee missä projektissa mennään, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Palvelumme

Headhunting - Suorahaku

Headhunting eli suorahaku toteutetaan yleensä ilman julkista ilmoitusta avoimesta tehtävästä. Kunnolla suunniteltu headhunting-projekti säästää aikaa ja takaa määritellyn osaajaprofiilin mukaisen osaajan löytymisen.