Yritys

"Toteutamme jokaisen projektin huolellisesti, kattavasti ja läpinäkyvästi asiakas- ja hakijalupauksemme lunastaen."

Pekkala Executive Oy

Pekkala Executive on suorahakuyritys, joka on erikoistunut valmistavan teollisuuden ja teknisen tukkukaupan rekrytointeihin. Tarjoamme suorahakupalveluita asiantuntija-, päällikkö -ja johtoryhmätason rekrytointeihin.

Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa ja pystymme lähestymään oikeita osaajia yhdistäen yrityksen ja osaajan. Toimintamme on täysin läpinäkyvää ja sujuva kommunikointi asiakkaan ja ehdokkaiden suuntaan on toimintamme keskiössä.

Pekkala Executive Oy
+358 41 442 0047
kimmo.pekkala@pekkalaexecutive.fi

Missio ja arvot

Missiomme on auttaa asiakkaitamme heidän toiminnalleen kriittisissä rekrytoinneissa. Tärkeimmät mittarit tässä tehtävässä ovat onnistuneet rekrytointiprojektit ja tyytyväiset asiakkaat.

Missio, visio ja yrityksen arvot

Ihminen

Meille asiakkaan ja hakijan luottamus ovat yhtä tärkeitä. Olemme onnistuneet, kun rekryntointiprojektin päätteeksi kaikki osapuolet tietävät, mitä tapahtui ja miksi.

Laatu

Rekrytointiprosessin jokainen eri vaihe on määritelty ja avattu yksityiskohtaisesti. Siten pystymme lupaamaan palvelumme laadun kaikissa vaiheissa sekä takaamaan hyvän asiakas- ja hakijakokemuksen.

Rohkeus

Laitamme itsemme likoon jokaisessa projektissa saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pidämme toimintatapamme ja näkemyksemme tuoreina ja innovatiivisina.

Läpinäkyvyys

Hinnoittelumme on avoin – tiedät tarkalleen mistä maksat. Raportoimme selkeästi. Asiakkaamme näkee missä projektissa mennään, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Palvelumme

Headhunting - Suorahaku

Headhunting eli suorahaku toteutetaan yleensä ilman julkista ilmoitusta avoimesta tehtävästä. Kunnolla suunniteltu headhunting-projekti säästää aikaa ja takaa määritellyn osaajaprofiilin mukaisen osaajan löytymisen.