Referenssit

Fincumet Group

Samuli Järvensivu

Hallituksen puheenjohtaja, Fincumet Group Oy

”Fincumet Group Oy sai talousjohtajan Kimmo Pekkalan avulla. Olisimme varmasti löytäneet talousjohtajan itsekin, mutta haimme helppoutta – valintaprosessi olikin valmis alle kahdessa kuukaudessa. Arvostan Kimmossa erityisesti ajantasaista ja suoraa viestintää ilman turhaa vatvontaa tai kaunistelua. Tyytyväisyyden tasosta kertoo, että olen käyttänyt hänen palveluitaan tämän jälkeen kolmessa muussakin johtajatason rekrytoinnissa.”

ht_logo_CMYK

Markus Lehti

Toimitusjohtaja, HT Laser Oy

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Kimmon kanssa. Hänet erottaa kilpailijoistaan toimialatuntemus, aktiivinen kommunikointi sekä aito kiinnostus asiakkaan prosesseihin ja sitä kautta tarpeisiin. Lisäksi hän toteuttaa projektit luvatuissa, lyhyissä läpimenoajoissa.”

Pimatic

Mika Virtanen

Toimitusjohtaja, Pimatic Oy

”Ensimmäinen headhunter, joka tuntui todella keskittävän aikansa ja panoksensa tällaisen pienemmän yrityksen tarpeisiin. Kimmo löysi meille erittäin hyvät tekijät asiantuntijoista johtoryhmäläisiin. Rekryt sujuivat nopeasti ja systemaattisesti ilman kiireen tuntua. Toiminta oli läpinäkyvää ja viestintä erinomaisen hyvin hoidettua.”

Drillset Oy

Hannu Lemetti

Toimitusjohtaja, Drillset Oy

” Aiemman yhteistyökumppanin kanssa tehty rekry työnjohtajaksi epäonnistui pahasti ja tarvitsimme nopealla tahdilla uuden. Kimmon avulla uusi rekrytointi saatiin läpi puolessatoista kuukaudessa. Toiminta oli ripeää ja laadukasta ja hänet sai kiinni muulloinkin kuin toimistoaikaan. Työssä näkyi, että hän tuntee metalliteollisuuden tarpeet.”

Ota yhteyttä

kimmo_vt_vk

Kimmo Pekkala

Headhunter | Founder
+358 41 442 0047
kimmo.pekkala@pekkalaexecutive.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Ja sovitaan kartoituspalaveri

Yhteydenotto tai kartoituspalaveri ei vielä sido ostamaan palveluitamme.